Nieuwsbrief

Welkom en dankje voor je interesse in Divinity Cosmetics!
 
Het heeft wat langer geduurd dan gepland maar we maken heel graag gebruik van dit moment om je kort te introduceren aan ons nagelnieuw bedrijf. 
 
Samengevat is Divinity Cosmetics:

EEN GLOBAAL CONCEPT IN LUXUEUZE COSMETICA WAARBIJ WE DE HEDENDAAGSE MAN OF VROUW WILLEN LATEN KENNISMAKEN MET KWALITATIEVE VERZORGINGSPRODUCTEN OP BASIS VAN TOPINGREDIËNTEN EN STATE-OF-THE-ART TECHNOLOGIE IN COMBINATIE MET DE RIJKE CULTUUR VAN DE GRIEKSE MYTHOLOGIE 

Scroll verder naar beneden om je kortingscode in ontvangst te nemen!

Maar waar komt Divinity Cosmetics opeens vandaan?
 
Corona bracht buiten een hoop ellende en angst ook heel wat onzekere tijden voor zo goed als elke zelfstandige ondernemer uit de beautysector met zich mee. Alsook voor onze founder Fabrizio Tzinaridis die na het meermaals verplicht sluiten van zijn tattoo-shop op zoek ging naar een nieuwe uitdaging. Hij brengt nu een eigen Cosmetica-lijn op de markt.
 
Maart 2020. Een tot dan toe onbekend virus verspreidde zich wereldwijd als een lopend vuurtje en al snel ging heel het land op slot. Net als veel andere nam hij het tijdens de eerste golf niet zo heel serieus en dacht hij: ‘het passeert wel weer.’  4 weken werden al snel 3 maanden maar ook dat nam hij er wel gewoon bij en zag het eerder als een – soort van- vakantie.
 
De tattoo-shop was in al die tijd nog nooit langer dan een week gesloten geweest en dus genoot hij van een welverdiende rust. De tuin kreeg een flinke opknapbeurt en de Playstation werd al eens wat vaker gebruikt. De gyms en kappers waren ook verplicht gesloten dus werd zijn buik wat dikker en zijn haar wat langer. Hij besloot dan maar voor een nieuwe look te gaan en niet persé de buik maar wel het haar te houden. Ondanks alle kritiek. Het idee om zelf haarproducten te gaan ontwikkelen bleef voorlopig maar een idee en werd uiteindelijk weggelachen.
 
De eerste golf passeerde en hij ging weer aan de slag in de tattoo-shop. 4 maanden duurde het voor de volgende golf toesloeg en hij weer verplicht moest sluiten. Hij besloot de extra tijd deze keer wat productiever te gaan benutten en ging aan de slag met het idee dat hem tijdens de eerste golf te binnen schoot. Namelijk het opstarten van een eigen Haarcosmetica-lijn.
 
Hij werkte een ondernemingsplan uit terwijl zijn boekhouder aan de slag ging met het financieel gedeelte. Gesprekken met fabrikanten, laboranten, ontwerpers en verschillende tussenpersonen maakten van het idee een feit en al snel kwamen de eerste testers binnen. Deze heeft hij maandenlang zelf getest en meermaals samen met experts aangepast waar hij dat nodig achtte. 
 
Aangezien hij zelf al langer bezig was met voedingssupplementen vond hij het gegeven van haarvitaminen altijd al heel interessant. Maar ook de markt voor een luxueuzere trend van shampoos en andere haarverzorgingsproducten sprak hem aan. Dus besloot hij een webshop te laten bouwen die voorzien is van de eerste basisproducten die naderhand uitgebouwd zal worden met een veel groter assortiment aan verscheidene verzorgingsproducten.
 
We starten met onze paradepaardjes namelijk de AMBROSIA Haarvitaminen die het haar van binnenuit voorzien van de essentiële voedingsstoffen en gaan zorgen voor een ongeziene glans en sterkte. De AMPHITRITE Daily Shampoo en conditioner voor vrouwen alsook de anti-allergene, parabeen- en sulfaatvrije, PH-neutrale en parfumvrije AMPHITRITE PURE shampoo voor zij die extensions of een wat gevoeligere hoofdhuid hebben en natuurlijk de POSEIDON Shampoo en douchegel all-in-one voor mannen.
 
Die Griekse benamingen komen natuurlijk niet zomaar ergens vandaan. Deze zijn zorgvuldig gekozen naargelang hun betekenis in de Griekse mythologie. Iets waar Fabrizio zelf natuurlijk geen vreemde voor is. Buiten het feit dat hij zelf van Griekse origine is bestaan zo goed als 90% van de tatoeages op zijn lichaam die hem zo typeren uit verhalen uit de Griekse mythologie. Iets wat hem al sinds zijn jeugd heel erg interesseert en heel graag creatief wilde verwerken in zijn lijn.

Zo wordt ‘Ambrosia’ in de verhalen bijvoorbeeld beschreven als het ‘voedsel van de Goden’. Wel een bijpassende naam voor iets waarvan je haar weer gaat stralen als de zonnegod Helios himself!
Deze en meer leuke weetjes vind je samen met ons nieuw assortiment aan verzorgingsproducten op onze website https://divinitycosmetics.be
 
We willen je heel erg graag bedanken voor het inschrijven op onze nieuwsbrief! Deze krijg je maandelijks in je mailbox.
 
Blijf aangemeld en mis geen enkele van onze promo’s en acties.
 
Geniet tijdens de Pre-order periode van Woensdag 9 juni tot en met Zondag 13 Juni 18u00 van 15% korting op je volledige bestelling door bij het afrekenen de kortingscode ‘LAUNCH15’ te gebruiken.

Bedankt voor het vertrouwen in Divinity Cosmetics en veel plezier met je eerste aankoop!

Laat zeker een recensie achter op onze website of op google!

Yours sincerely 

Divinity Cosmetics